Interlight Moscow 2023: lampu taman LED

Interlight-Moscow-2023-Rusia

Aula Pameran 2.1 / Booth No.. 21F90

18-21 Séptémber

EXPOCENTR KRASNAYA PRESNYA

1st Krasnogvardeyskiy proezd, 12,123100, Moscow, Rusia

Stasion metro "Vystavochnaya".

lampu taman LEDanu gaining popularitas salaku solusi lampu hémat énergi jeung stylish pikeun spasi outdoor.Henteu ngan ukur lampu-lampu ieu ningkatkeun kaéndahan kebon anjeun, éta ogé nyayogikeun pilihan cahaya anu praktis sareng aman pikeun jalan-jalan, patios, sareng daérah luar anu sanés.Tianxiang mangrupikeun perusahaan anu kasohor ku lampu taman LED kualitas luhur.Dina warta anu pikaresepeun, perusahaan nembé ngumumkeun partisipasina dina Interlight Moscow 2023.

Lampu taman LED nawiskeun seueur kaunggulan tibatan pilihan cahaya tradisional.Kahiji, aranjeunna kacida efisien énergi, consuming nyata kirang listrik bari ngahasilkeun cahaya caang jeung fokus.Ieu henteu ngan ukur ngabantosan ngirangan konsumsi énérgi sareng biaya listrik tapi ogé nyumbang kana lingkungan anu langkung sustainable sareng ramah lingkungan.Tambih Deui, lampu LED tahan langkung lami tibatan bohlam pijar, mastikeun kebon anjeun tetep cahayana salami mangtaun-taun tanpa sering ngagantian.

Tianxiang mangrupikeun pamimpin dina industri pencahayaan LED kalayan reputasi anu kuat pikeun komitmenna pikeun inovasi, produk kualitas luhur sareng layanan palanggan anu luar biasa.Pausahaan nawarkeun rupa-rupa lampu taman LED pikeun nyocogkeun gaya béda jeung preferensi.Tina desain anu ramping sareng modéren dugi ka pilihan anu langkung tradisional sareng rustic, Tianxiang mastikeun yén aya hal pikeun sadayana.

Interlight Moscow 2023 dijadwalkeun diayakeun di Moskow, Rusia.Éta mangrupikeun platform idéal pikeun perusahaan sapertos Tianxiang pikeun nunjukkeun produk sareng téknologi pangénggalna ka pamirsa global.Ngahijikeun profésional industri, desainer cahaya, arsiték, sareng peminat, acara nawiskeun kasempetan unik pikeun jejaring, kolaborasi, sareng babagi pangaweruh.Partisipasi Tianxiang dina Interlight Moscow 2023 negeskeun komitmenna pikeun ngalegaan ayana pasar internasional sareng ngawangun kerjasama sareng para profesional industri pencahayaan.

Salila acara, Tianxiang boga tujuan pikeun showcase lampu taman LED inovatif na, panyorot fitur na, kaunggulan, jeung kamajuan panganyarna dina téhnologi cahaya LED.Perwakilan perusahaan bakal hadir pikeun masihan inpormasi, ngajawab patarosan, sareng nunjukkeun kualitas unggul sareng daya tahan produkna.Nu datang bakal boga kasempetan pikeun ngajajah rupa-rupa lampu taman LED Tianxiang, saksi efisiensi maranéhanana, sarta meunangkeun wawasan kumaha lampu ieu bisa ngarobah spasi outdoor maranéhanana.

Salaku tambahan, partisipasi Tianxiang di Interlight Moscow 2023 nunjukkeun tekad perusahaan pikeun janten payuneun industri lampu LED.Ku mintonkeun produk di paméran internasional, Tianxiang teu ngan ngaronjatkeun kasadaran brand tapi ogé learns ngeunaan tren panganyarna na téknologi di pasar.Ieu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun terus ningkatkeun produkna, mastikeun para nasabah nampi Lampu Taman LED anu paling canggih sareng dipercaya.

Ringkesanna, lampu taman LED parantos ngarobih cara rohangan luar bercahya, nyayogikeun solusi pencahayaan anu hémat énergi, awét, sareng bergaya.Partisipasi Tianxiang di Interlight Moscow 2023 ngagambarkeun komitmen perusahaan pikeun inovasi sareng produk kualitas luhur.Tianxiang ngaharepkeun rék dilegakeun pangaruh global na, ngadegkeun partnerships, sarta tetep abreast tina kamajuan panganyarna dina industri cahaya ku mintonkeun lampu taman LED na di fairs dagang internasional.Naha anjeun profésional pencahayaan, arsiték, atanapi peminat cahaya anu sederhana, ulah sono ka stan Tianxiang di Interlight Moscow 2023 pikeun ngalaman kecemerlangan lampu taman LED.


waktos pos: Sep-07-2023